[ BEZÁR ]


Iskolánk működése 2020. júniusban

Tisztelt Szülők, kedves Tanulók!

Tájékoztatunk mindenkit, hogy június 2-tól folytatódik a digitális oktatás a megszokott rendben. Ha szükséges, konzultációs lehetőséget kínálunk minden tanulónak a szaktanárokkal.
Az időpontot telefonon vagy messengeren egyeztetni szükséges a tanárokkal. Ezekre a találkozásokra június 2-tól június 14-ig munkanapokon 10.00 – 12.00-ig van lehetőség.

Azoknak a tanulóknak, akik nem teljesítették feladataikat az elmúlt időszakban, s jelen állás szerint nem osztályozhatók év végén, foglalkozások kereteiben lehetőséget adunk az elmaradások pótlására. A kiscsoportos foglalkozások beosztása a következő:
9. osztály: június 2- - június 8. (Iskola utcai épület)
10. osztály: június 4. – június 10. (iskola központi épülete)
A foglalkozások 8.00 – 15.15-ig tartanak. Az érintett tanulókat és szüleiket személyesen értesítjük. Az iskolában zárt térben természetesen kötelező a szájmaszk viselése. A tanulók szigorúan kötelesek a 2 méter távolság betartására. Minden óra előtt kezet kell fertőtleníteni.

Tudjuk, a legjobb tanuló alig várja, hogy találkozzon osztálytársaival, tanáraival. Ti is hiányoztok nekünk. Ezért június 9-én mindenkit várunk az iskolába egy szokatlan „járványos” osztályfőnöki órára 9.00 órakor. (Maszk, kesztyű szükségeltetik ekkor is.)

Továbbá tájékoztatok mindenkit, hogy iskolánk június 2. és június 26. között a szülő/gondviselő előzetes igénye alapján biztosítja a tanulók napközbeni felügyeletét az alábbiak szerint.
- A felügyelet megszervezése és biztosítása kis csoportokban, az iskola szervezésében trténik.
- Az iskolában 8-16 óráig tartunk ügyeletet.
- A szülő/gondviselő jelzése alapján az ügyelet a következő munkanaptól igénybe vehető.
- Kérem, hogy az iskolatitkárnál jelezzék, amennyiben ezt igénybe kívánják venni.

Devecser, 2020.05.25.

Kovács Éva intézményvezető